Avinstallation av appen

Vi rekommenderar att du använder Kaspersky-appen meny för att avinstallera appen.

Avinstallera Kaspersky-appen:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. På det nedre flikfältet trycker du på Profil > Inställningar > Avinstallera appen.
  3. På skärmen Avinstallera Kaspersky-appen trycker du på Nästa.
  4. Ange appens hemliga kod om det behövs.

Appen ber om den hemliga koden om kryssrutan Avinstallationsskydd är markerad i inställningarna för Var är min enhet.

5. Bekräfta avinstallation av Kaspersky-appen.

Kaspersky-appen avinstalleras.

Om du har aktiverat Var är min enhet har Kaspersky-appen valts som enhetsadministratör. Du måste inaktivera administratörsbehörigheterna innan du tar bort Kaspersky-appen via listan över appar eller Google Play.

Inaktivera administratörsbehörigheter för appen

Om du använder den förinstallerade versionen av Kaspersky-appen på din enhet kan du inaktivera appen i enhetens systeminställningar. Kaspersky-appen installeras på din enhet, men börjar inte fungera förrän du aktiverar det.